5 populaire artikelen op REISJERIJK.EU

 

Laatst schreef ik al over het best gelezen artikel op REISJERIJK.EU. Welk artikel dat was, lees je hier. Inmiddels is dit artikel van de troon gestoten door een ander artikel. Wel blijven steeds dezelfde artikelen bovenaan staan, dus blijkbaar zijn dit artikelen die jullie leuk vinden of waarin jullie geïnteresseerd zijn. 

DSC_4902

In februari stond “Met een privé chauffeur door India en Nepal reizen” nog bovenaan in het lijstje van meest gelezen artikelen, maar inmiddels is dit artikel ingehaald door “De verlaten Patarei gevangenis in Tallinn bezoeken”. Op de derde plaats staat “Kookles in Marrakech”, wat ik helemaal snap, want ik kan me zo voorstellen dat dat iets is waarover je meer informatie op zou willen zoeken.

DSC_9658
Ik vind het verrassend dat het artikel over de Patarei gevangenis op twee staat. Ik vind het wel erg leuk, want het was een ontzettend leuke ervaring en het is weer eens wat anders dan een standaard citytrip-bezienswaardigheid (wat vast geen goed Nederlands is trouwens). Misschien dat er daarom ook weinig over te vinden is en je gemakkelijk op mijn blog terecht komt als je hier wat meer informatie over wilt.

DSC_3389

Op nummer 4 en 5 staan “De mooiste dierentuin van België en Nederland!” en “Petra, een magische plek…”. Deze twee artikelen zijn inmiddels al wat ouder en worden van het begin af aan erg goed gelezen.
DSC_8787
Ik vind het erg leuk om te zien dat bepaalde artikelen blijkbaar erg populair zijn. Ik vraag me alleen af wáárom?
Komt dit door het onderwerp? Door de manier van schrijven? Of door het soort informatie wat gegeven wordt? Ik vind het dan ook erg leuk om reacties van jullie te krijgen, zodat ik mijn artikelen af kan stemmen op wat jullie graag lezen, dus schroom niet om een reactie achter te laten of mij een berichtje te sturen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.