We mogen Amerika in!

Ik kreeg maar geen bevestiging van de goedkeuring van onze ESTA’s en ik werd daar al een klein beetje onrustig van. De vorige keer ging dit namelijk heel snel en waren er totaal geen problemen. Nu is het visumbeleid natuurlijk wat aangescherpt de laatste maanden en hoewel ik geen reden zou kunnen bedenken waarom we Amerika niet in mogen vond ik het toch een klein beetje spannend.

Approved-stamp-Stock-Photo-seal

Toen ik dus inlogde op de website van ESTA om de status van onze aanvragen te checken bleek dat deze al goedgekeurd waren!
Dat is dus weer een zorg minder, volgens mij is nu echt alles geregeld voor de reis naar Amerika volgende maand (het komt nu echt dichtbij!) en kan ik me volledig storten op de dagplanningen en wat we allemaal kunnen zien en doen daar (controlfreak die ik ben).

Heb je dus een ESTA aangevraagd, blijf dan niet wachten op een reactie, want wellicht je is aanvraag allang goedgekeurd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.