Over mij

Mijn naam is Lydia, ik ben getrouwd met Mark en samen hebben wij een zoontje, Senna. Het liefst reis ik samen met hen de hele wereld over. Reizen is mijn passie sinds ik in 2010 voor het eerst de stoute schoenen aantrok en een vakantie naar Thailand boekte.
Daarnaast  ben  ik  erg  geïnteresseerd  in  financiële onafhankelijkheid en hopen wij dit ruim voor onze pensioenleeftijd te kunnen realiseren. cropped-DSC_1246.jpg

Deze eerste reis naar Thailand werd nog georganiseerd door een kleinschalig reisbureautje dat reizen op maat verzorgde, maar inmiddels regelen we alles lekker zelf, zodat we zelf de touwtjes in handen hebben. We plannen wel alles, want we werken allebei fulltime en kunnen nooit zomaar voor langere tijd weg. Ik wil uit elke reis het maximale halen, waardoor het tempo vaak hoog ligt en we veel dingen doen in een beperkte tijd.
Bovendien geniet ik gewoon ontzettend van het plannen en de voorpret!

Ik houd ervan om andere culturen te ontdekken, meer over de geschiedenis van de wereld te leren en mijn eigen grenzen te verleggen en horizon te verbreden. Het liefst ben ik 24/7 met reizen bezig en daarom ben ik dit blog begonnen, om zo alles wat er in mijn hoofd omgaat te kunnen delen en hopelijk jou als lezer van nuttige tips te voorzien. Ik wil graag laten zien dat reizen voor iedereen is weggelegd, goed te combineren is met een gewone fulltime baan en binnen elk budget haalbaar is.