Best gelezen artikel op REISJERIJK.EU

Dit blog bestaat nu alweer ruim een jaar, dus zelf was ik benieuwd welk artikel nu het meest gelezen is. Ik was eigenlijk wel wat verrast, want heel lang hebben dezelfde 3 artikelen bovenaan gestaan in het rijtje “most-viewed posts”. Ineens is dit dus een heel ander artikel geworden, wat ik niet verwacht had, maar wat eigenlijk wel logisch is… Benieuwd?

DSC_4901

Het is het artikel “Met een privé chauffeur door India en Nepal reizen”. Ergens vind ik dat niet gek, omdat ik me voor kan stellen dat je hier nogal wat vragen over hebt als je door deze landen wilt gaan reizen. Ik hoop dan ook dat dit artikel wat nuttige informatie geeft.
Daarnaast viel het kwartje eigenlijk meteen toen ik het zag staan. Ingrid van The Pearls of India, waar wij onze chauffeur Babu geregeld hebben, had mij namelijk gevraagd een review te schrijven over onze ervaringen met Babu. Ik heb haar toen een link gestuurd naar het artikel dat ik erover had geschreven op dit blog en dat heeft zij weer op haar site geplaatst. Vandaar dus ineens die hoge bezoekersaantallen!

DSC_4758
Ontzettend leuk om te zien dat het artikel nu zo vaak gelezen wordt en ik hoop echt dat jullie er iets aan hebben. Wij waren heel blij met Babu en hij heeft onze reis door India en Nepal heel aangenaam gemaakt, wij zouden het zo weer overdoen!

Dit artikel wordt trouwens op de voet gevolgd door een heel ander artikel: De verlaten Patarei gevangenis in Tallinn bezoeken. 

Een gedachte over “Best gelezen artikel op REISJERIJK.EU”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.