Favoriete foto’s #1

Ik vond het tijd worden voor een speciale rubriek. Daarom laat ik vanaf nu elke zondag één van mijn favoriete reisfoto’s zien. Heb jij al enig idee waar deze gemaakt is?

DSC_2806

Ik ben geen heel goede fotograaf helaas (zou best nog eens een cursusje willen doen), maar ik vind het wel erg leuk om veel foto’s te maken als we op reis zijn. Eenmaal thuis maak ik hier altijd een mooi digitaal fotoboek van, en die blader ik dan ook regelmatig allemaal nog eens een keer door. Ik ben dan echt weer even helemaal terug op de bestemming en daarom zijn foto’s zo ontzettend belangrijk voor mij. Als straks ons huis af is, zullen er ook een hoop foto’s te zien zijn in ons huis, heerlijk vind ik dat!

Vandaag dus deze foto. Dit is echt mijn favoriete foto van onze reis door de Verenigde Arabische Emiraten en Oman. De foto is gemaakt in de woestijn in Oman. De man op de foto is onze gids, met wie we aan het einde van de middag gingen “dunebashen” (= crossen door de duinen). Hier maakten we even een stop om de zonsondergang te bekijken, dus hij ging verderop even lekker in het zand liggen. Ik vond het zicht op hem, zo met zijn witte jurk in het zand, stiekem veel mooier dan de zonsondergang!
Ik maakte dus een aantal foto’s van hem en deze heb ik gebruikt voor de kaft van het fotoboek. Voor mij roept deze foto echt een bepaald gevoel op, dat ik krijg als ik denk aan de prachtige woestijnen in het Midden-Oosten.

Nog een paar foto’s uit deze serie:
DSC_2804DSC_2791 DSC_2785 DSC_2784
Wat heerlijk om deze foto’s weer terug te zien, ik krijg meteen weer zin om te gaan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.