Druk met plannen

Zoals je misschien wel hebt gezien, duurt het nog 73 dagen voordat we beginnen aan weer een mooie grote reis. Ik ben de laatste tijd dus weer druk bezig om zoveel mogelijk uit te zoeken zodat we er weer het meeste uit kunnen halen.

cody-old-town.6.b958

In principe heb ik alles al geregeld (hoezo controlfreak?!), maar nu ben ik van dag tot dag aan het bekijken wat we allemaal nog kunnen doen en hoe we onze dagen het beste in kunnen delen. Ik vind het namelijk erg prettig als we ter plaatse niet nog moeten bedenken wat de beste route die dag is en wat we onderweg aan leuke stops tegenkomen. Al wijken we regelmatig van het plan af, het geeft mij rust en een fijn gevoel als ik dit van te voren bekeken heb. Bovendien ben ik gek op die voorpret!

Ik wil ook niets missen en bij een rondreis kom je over het algemeen op elke plek maar 1 keer. Zo bekijk ik het dan ook. We komen er maar 1 keer, dus we moeten er het beste uithalen en het liefste niets missen! Elk vrije uurtje dat ik nu heb zoek ik dus dag voor dag op waar we precies komen, wat er onderweg eventueel te zien is en op welke volgorde we bepaalde dagen het beste kunnen indelen, om zo efficiënt mogelijk met onze tijd om te gaan. Scheelt voor mij een hoop stress en ik hoef niet bang te zijn dat ik achteraf hoor dat ik iets gemist heb ;). Al is dat eigenlijk niet zo erg, want dan moeten we gewoon nog een keertje terug….

Ik ben al bij dag 3, dus het schiet lekker op. Niet dus… Maar goed, ik heb er lol van en er zijn alweer wat bezienswaardigheden opgedoken waarvan ik een paar maanden geleden nog nooit gehoord had, zoals The Mammoth Site in Hot Springs, South Dakota. Misschien kunnen we daar nog wel even stoppen. En voorlopig ga ik zo nog even door!

 

2 gedachten over “Druk met plannen”

  1. Ik ben benieuwd naar jullie reis. Echt super gaaf. Ik zou zo weer terug willen naar Yellowstone en Hawaï (de rest natuurlijk ook )
    Succes met plannen. De voorpret alleen is al leuk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.