Vakantie omgeboekt!

Ja hoor, ook wij ontkomen er niet aan. We hebben tot het allerlaatste moment gewacht, en toch besloten ons reisje naar Frankrijk om te boeken naar een tripje in eigen land.

Half juni zouden wij naar Frankrijk gaan. Te beginnen met een weekje Normandië, gevolgd door een midweek in de Loire. We zouden het reisje afsluiten met een overnachting in de meest geweldige dierentuin van Europa: Pairi Daiza.

Aangezien Frankrijk minstens tot 15 juni de grenzen dichthoudt voor toeristen en wij op 15 juni zouden vertrekken, moesten wij toch echt wel een beslissing nemen. Het vakantiepark in Normandië dat wij boekten, konden we nog tot 15 mei gratis annuleren. Dus hakten we op 13 mei de knoop door. We annuleerden dit verblijf en dat in de Loire. Helaas kregen we hier onze aanbetaling niet meer van terug, maar we konden het wel laten staan voor een verblijf volgend jaar. Aangezien we dit tripje al langer op ons wensenlijstje hebben staan, hebben we daar dus maar gebruik van gemaakt.

De overnachting in Pairi Daiza is volledig betaald en kan niet geannuleerd worden. We laten deze dus staan en hopen hier alsnog onze vakantie mee af te kunnen sluiten.

Om er toch echt even tussenuit te gaan, hebben we nu een midweekje Texel geboekt. Geloof het of niet, maar ik ben dus nog nooit op Texel geweest! Hoog tijd om dit stukje van de wereld te ontdekken dus. In het weekend komen we dan eventjes thuis (eigenlijk een beetje tegen mijn principes om het vakantiegevoel te onderbreken, maar toch wel handig om wat babywasjes te draaien). Daarna gaan we een midweek naar Landal Het Vennenbos. Van hieruit is het namelijk niet meer zo ver rijden naar Mons, waar we toch echt wel hopen onze spectaculaire overnachting tussen de ijsberen door te kunnen laten gaan.

Voor september staat er nog een weekje Ibiza op de planning, hopelijk kan dat tegen die tijd gewoon doorgaan.

Hoe zit het met jouw plannen? Heb jij al iets moeten wijzigen of heb je goede hoop dat je vakantieplannen dit jaar door kunnen gaan?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.