Manieren om iets bij te verdienen: begin een webshop!

Vandaag wil ik het eens hebben over bijverdiensten, oftewel “hosselen”. Ik ben er zelf erg fan van en zoals je al in eerdere artikelen hebt kunnen lezen hossel ik behoorlijk wat bij elkaar. Sinds kort kan ik daar nog iets aan toevoegen, namelijk mijn eigen webshop! En ja, daar ga ik nu dus even lekker reclame voor maken ;).

Ik ben met mijn webshop begonnen toen ik op zoek was naar wat spulletjes voor ons kindje, dat toen nog op komst was. Ik zag de producten en dacht: dat moet ik zelf toch ook kunnen maken! Ik ging op zoek naar materialen en besloot wat extra te bestellen. Zo kon ik proberen wat te verkopen en de kosten terug te verdienen.

Alle producten kunnen geheel naar eigen smaak worden samengesteld

Het begon met familie en vrienden en ik gaf zelf eens een zelfgemaakt product als kadoo’tje weg. Zo ontstond een sneeuwbaleffect: mensen die iets kado kregen bestelden iets bij of wilden zelf iets kado geven. Inmiddels verkoop aardig wat zelf gemaakte spulletjes en hoewel ik er zeker niet van kan leven ben ik wel erg trots op mijn producten en mijn shopje.

Bijtkoord / wagenhanger met cookie (kralen kunnen in kleur naar keuze): € 12,95

Ik timmer dus nog lekker aan de weg en voor wie benieuwd is, mijn webshop vind je hier. Ik maak bijtringen, speenkoorden, wagenspanners, rammelaars en nog veel meer. Allemaal gepersonaliseerd met naam en in kleuren naar keuze. En als extraatje geeft ik natuurlijk een leuke kortingscode weg voor de lezers van dit blog! Met de code “REISJERIJK” ontvang je 15% op je aankopen in de webshop. Altijd lekker meegenomen toch?!

Bijtring met naam ( € 11,95 ) en bijpassende voedingsketting (€ 8,95)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.