Favoriete foto’s #8

Er is alwéér een week voorbij en dat betekent dat ik weer één van mijn favoriete reisfoto’s laat zien!

DCIM100SPORT

Deze foto is gemaakt op één van de grootste geluksmomenten de ik op reis heb mogen meemaken.

We waren op Gili Trawangan, een klein eilandje voor de kust van Lombok in Indonesië. Hier heb ik voor het eerst gesnorkeld en al de eerste dag was ik diep onder de indruk van de prachtige onderwaterwereld die we vanaf het strand zelf konden zien.

De volgende dat zijn we mee geweest met een snorkeltour en toen deze schildpad ineens midden tussen ons in kwam zwemmen, kon ik mijn geluk echt niet op! Ik ben toen dan ook meteen besmet met het snorkelvirus. De tour kostte nog geen 6 euro en dit zijn de 6 beste euro’s die ik ook heb uitgegeven denk ik!

Inmiddels heb ik al heel wat meer gesnorkeld, maar voor mij blijft Gili Trawangan toch echt wel één van de mooiste snorkelplekken ter wereld. Voor meer snorkeltips, klik hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.