De leukste schietbaan van Las Vegas

Als je in Amerika bent, wil je misschien wel een schietbaan bezoeken. Want hoewel dit voor ons best een big deal is, is het in Amerika de normaalste zaak van de wereld. Wij vonden het een hele leuke ervaring, en om ervoor te zorgen dat jij ook een leuke, écht Amerikaanse ervaring hebt, heb ik vandaag deze tip voor je!

DSC_4986

Las Vegas is dé plek om een schietbaan te bezoeken. Er zijn er namelijk heel veel van. De meeste zijn echter wel indoor schietbanen, die voornamelijk op toeristen gericht zijn. Wij zijn naar de Clark County Shooting Range geweest. Dit is een openlucht schietbaan, in een buitenwijk van Las Vegas (als je een huurauto hebt is dit gemakkelijk te vinden).

Hier komen vooral Amerikanen die komen oefenen met hun eigen wapens. Het grappige is dat wij twee wapens hebben gehuurd, een geweer en een pistool, zodat we het allebei eens konden ervaren. We kozen van allebei het lichtste wapen, omdat we hier natuurlijk totaal niet bekend mee zijn.
Stonden er naast ons gewoon kínderen, die met veel grover geschut in de weer waren! Toen voelden we ons dus wel een klein beetje lullig.. Maar gaaf was het wel!

DSC_4983

Bijkomend voordeel van deze schietbaan zijn de prijzen. Wij waren iets meer dan 50 dollar kwijt om met een uurtje te schieten met 2 personen. We hadden dan 2 wapens, oordopjes, voldoende munitie en allebei een target (schietschijf) die we ook mee naar huis mochten nemen. Ook de kogelhulsjes hebben we als souvenir mee naar huis genomen.

Het is er allemaal keurig geregeld en als je aangeeft dat je wel wat hulp kunt gebruiken, zullen ze zeker voor je klaar staan. Veiligheid staat hier voorop en er is een medewerker die in de gaten houdt dat iedereen tegelijk schiet en dat de wapens veilig worden weggelegd na een ronde, zodat je je target kunt gaan bekijken en eventueel verplaatsen.

Ga je dus naar Las Vegas en overweeg je naar een schietbaan te gaan, dan is dit zeker een aanrader!

DSC_4989

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.