Favoriete foto’s #5

De foto van vandaag vind ik niet zozeer erg goed, maar vooral dat wat de foto laat zien vind ik erg mooi. Want als je aan New York denkt, dan denk je aan Central Park toch? Als je ín Central Park bent zul je ongetwijfeld opmerken hoe gigantisch groot dit park is, maar als je het van bovenaf ziet, dan besef je dit pas écht.

DSC_0828
In New York vond ik dat een bezoekje aan het observatiedeck van het Empire State Building niet kon ontbreken. We hebben dit dan ook gedaan, maar vanaf het Empire State Building kun je Central Park niet zien. Het Rockefeller Center staat dan namelijk pal in de weg en deze grote jongen blokkeert dan het complete uitzicht op het park.

Voor een beter uitzicht pak je dus een “Top of the Rock” mee bij een bezoek aan New York. Het mooie is dat deze deze toren aan de ene kant uitzicht geeft op het Empire State Building, en aan de andere kant op Central Park.

DSC_0832

Van bovenaf is het echt heel goed te zien hoe onvoorstelbaar groot dit park is, middenin deze “concrete jungle”. Ik vond het echt heel gaaf en indrukwekkend om dit te zien.  Moet je bij een bezoek aan New York dus kiezen tussen het Empire State Building of Top of the Rock, dan zou ik zeker gaan voor Top of the Rock!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.