Via de route 66 naar de Grand Canyon (09-07-2013)

Vanochtend zijn we eerst langs het route 66 museum in Kingman geweest, wat wel leuk was om te zien, je komt er wat meer te weten over de geschiedenis van deze legendarische route.
Vervolgens zijn we vertrokken om een stukje van deze route te rijden. Langs de weg zie je helaas niet veel meer terug van wat deze weg ooit was, maar in een aantal dorpjes langs de route nog wel. Vooral in Hackberry zit een leuke stop, een oud benzinestation met een berg route 66 rommel en een winkel. Erg leuk om te zien en vooral het damestoilet is erg apart ingericht.
Onderweg zijn we ook nog gestopt bij de Grand Canyon Caverns, een grote grot vlakbij de Grand Canyon, waar we een korte rondleiding hebben gehad.

Inmiddels zijn we aangekomen in de Maswick Lodge in de Grand Canyon. Voordat we zijn gaan inchecken hebben we eerst een kijkje genomen bij Mather Point, op onze route het eerste uitzichtpunt. WAUW, WAUW en nog eens WAUW! Ik heb al veel mooie dingen gezien, maar ik denk dat dit nu toch wel bovenaan staat. Het is zo ontzettend groot en het uitzicht is zo mooi, dat moet je in het echt hebben gezien, dat valt niet uit te leggen ook niet op een foto te zetten. Het heeft onze verwachtingen in elk geval overtroffen. Voor morgen hebben we een dagtour geboekt om de Grand Canyon van bovenaf en vanaf de Colorado River te gaan bekijken, dus dat wordt vast een hele mooie dag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.