Grand Canyon River Adventure tour (10-07-2013)

Vanmorgen moesten we om 6 uur op het vliegveld in Tusayan zijn. Eerst kregen we een ontbijtbox met cheesstrippers en blue berry muffins, echt Amerikaans weer dus. Om 6.30 zijn we met een klein vliegtuigje (9 passagiers en de piloot) opgestegen voor een tocht van een uur over de Grand Canyon. Dit was natuurlijk ontzettend mooi!
Nadat we in Page waren geland, werden we met jeeps naar Antelope Canyon gebracht, waar we een tour met een Navajo gids hebben gedaan. Antelope Canyon is een kloof tussen de rode rotsen van 200 meter lang en 2 meter breed, uitgesleten door wind en water. Vanwege de lichtinval kun je hier prachtige foto’s maken.
Daarna werden we met een bus naar Glen Canyon Dam gebracht, waar onze boottocht over de Colorado River begon. Met een raft zijn we, met een aantal stops en een lunchpakketje aan boord tot aan Lee’s Ferry gevaren. Hier werden we weer opgewacht en met een touring car in 3 uur terug gebracht naar Tusayan, waar onze auto stond.
Het was een hete, maar prachtige dag en we hebben de Grand Canyon nu van alle kanten kunnen zien. Het was een dure tour, maar zeker de moeite waard!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.