Joshua Tree NP en Kingman (08-07-2013)

Vanmorgen waren we al rond 4 uur wakker, we zijn dus duidelijk nog niet gewend aan het ritme hier met de 9 uur tijdverschil. Om 7 uur dus maar weer meteen wafels gaan bakken als ontbijt en na een zak ijs gehaald te hebben voor in de koelbox en een broodje bij de subway voor de lunch zijn we vertrokken naar het Joshua Tree NP.
Hier zijn we rond 11 uur aangekomen en toen was het al tegen de 40 graden! We zijn eerst naar het visitors center gegaan en toen zijn we met de auto van zuid naar noord door het park gereden en op sommige mooie plaatsen gestopt om foto’s te maken. Bij de eerste stop hadden we meteen een bijen-invasie, die schijnen op het condenswater van de airco af te komen. We hebben ook nog een korte wandeling gemaakt, maar door de warmte was dat niet zo’n succes, dus zijn we snel terug gegaan naar de auto.
Na nog eens 3 uur rijden, waarvan een stukje over de route 66, zijn we aangekomen bij ons hotel in Kingman. Het was inmiddels bijna 50 graden, dus we zijn eerst even in het zwembad gesprongen. Daarna hebben we nog wat boodschapjes gehaald en gegeten bij Denny’s, erg lekker, maar wel een beetje veel, echt Amerikaans dus ;).
Nu gaan we nog wat tv kijken op de kamer, morgen gaan we naar de Grand Canyon!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.