Tweede dagje in Londen (06-03-2012)

Vandaag zijn we weer op tijd opgestaan om zoveel mogelijk te bekijken. We zijn de andere kant op gegaan vandaag, eerst zijn we naar de wijk Greenwich gegaan, waar we naar het National Maritime Museum zijn geweest. Daarna hebben we het National Army Museum bezocht, waar ontzettend veel te zien is over alle oorlogen waar de Britten in gevochten hebben. Ook zien we hier weer veel over de tweede wereldoorlog. Het is een leuk museum, alles is op een leuke manier weergegeven, niet echt saai zoals veel andere musea kunnen zijn, maar wat meer interacief. Een aanrader dus (ook voor kinderen, er is vanalles te doen)!

’s Middags zijn we langs de Tower Bridge gelopen en hebben we Tate Modern bezocht, wat we eigenlijk wat tegen vonden vallen. Het gebouw op zich was wel de moeite waard, maar de exposities waren niet echt ons ding.

Toen was de dag alweer voorbij en zijn we weer terug gegaan naar het restaurantje van gisteren, waar we dit keer pasta hebben gegeten, wat weer erg goed smaakte. Jammer dat het tripje alweer bijna voorbij is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.