Londen (05-03-2012)

Na een korte vlucht zijn we aangekomen in Londen, met het tijdsverschil erbij lekker op tijd, dus deze dag konden we nog nuttig besteden.
We hebben ons hotel opgezocht, wat we niet zelf uitgekozen hebben en ook niet super is, maar het functioneert, laten we maar zeggen.

We zijn meteen de stad in gegaan om zoveel mogelijk te zien. Eerst zijn we naar Buckingham Palace gegaan en daarna door gelopen naar St. James’s park. Vervolgens zijn we langs de Big Ben, Houses of Parliament en Westminster Abbey gelopen, maar hier niet naar binnen geweest, Londen is echt ontzettend duur! We hebben dus vooral gebouwen bekeken en veel foto’s gemaakt.
We zijn ook nog even bij Harrod’s geweest, alleen de wc hier is al een bezienswaardigheid op zich (Mark zijn gulp werd nog net niet voor hem open gedaan door de toiletmeneer, haha) en ik heb nog wat geshopt bij Selfridges.

Zo was de eerste dag snel gevuld. Vanavond hebben we een leuk restaurantje gevonden, met originele opmaak van de gerechten en waar veel mensen ook gewoon wat borrelen. We hebben hier goed gegeten voor een betaalbare prijs en denken dat we daarom morgen hier weer terug komen, er staan namelijk nog wel wat gerechtjes op de kaart welke wel goed klinken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.