Tallinn en Helsinki combineren

Over een aantal dagen is het weer zover, dan mogen we weer een reisje maken! Dit keer gaan we naar Tallinn en Helsinki.
Vorig jaar hebben we Riga en Vilnius gecombineerd, dus kon Tallinn natuurlijk niet uitblijven. Ook de derde en laatste hoofdstad van de Baltische staten moet afgevinkt worden op ons lijstje.
Ik heb iets met lijstjes, ik vink graag dingen af en bovendien heb ik een Scratch Map, waarop je alle landen waar je ooit geweest bent open kunt krassen, en het is natuurlijk een grote wens van me om deze hele kaart ooit open gekrast te kunnen zien!

tallinn-estonia

Tallinn zou het dus moeten worden, maar laat die stad nou erg goed te combineren zijn met Helsinki, waar we ook nog nooit geweest zijn!

We vliegen volgende week dus naar Tallinn, waar we een middag en volle dag te besteden hebben. Er is genoeg te zien in deze Middeleeuwse stad, dus deze tijd moeten we zeker gevuld krijgen.

isabella_isabella_m

De volgende ochtend nemen we al op tijd de ferry naar Helsinki. In 2 uur varen ben je namelijk aan de overkant, dus zo’n citytrip is heel goed met elkaar te combineren. Daar hebben we dan nog de rest van de dag en de volgende ochtend, voordat we ‘s middag weer terug naar Nederland vliegen.

Ik kijk er ontzettend naar uit en denk dat dit een hele leuke trip zal gaan worden, als we weer terug zijn hoop ik hier een aantal tips en een leuk reisverslag te kunnen plaatsen natuurlijk!

Een gedachte over “Tallinn en Helsinki combineren”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.