Sparen voor een verre reis deel 9 (laatste deel!)

Vandaag is het zover: de laatste tip om een verre reis voor 2 personen bij elkaar gespaard te krijgen! We moeten nog € 381,-, dus dat moet te doen zijn!

De laatste tip is iets waarmee ik zelf sinds enkele maanden actief bezig ben. Het gaat om 2 apps waarmee je eenvoudig een extra zakcentje kunt verdienen.
Het valt een beetje onder mysteryshoppen; vaak is het de bedoeling dat je het onopvallend doet en niet herkend wordt in de winkel. Benieuwd wat je precies moet doen? Lees dan snel verder!

Roamler en Smartspotter zijn beide apps waarmee je geld kunt verdienen. In de app kun je zien welke opdrachten er op korte afstand open staan en je kiest zelf of je deze uit wilt voeren. Je kunt voordat je de opdracht accepteerd dan ook zien wat de opdracht ongeveer inhoudt. Het gaat vrijwel altijd om het maken van foto’s in winkels, zoals supermarkten en drogisterijen.

Grotere merken willen hun producten op verschillende manieren extra onder de aandacht brengen. Zo zijn er bijvoorbeeld aanbiedingen, staan er extra displays in de winkels of worden er andere extra opvallende promotiematerialen gebruikt. Dit kost de fabrikanten aardig wat geld, en dus willen ze graag weten of de winkels deze materialen en acties ook toepassen en gebruiken. Voor een kleine vergoeding kun je dit voor hen controleren.

Nu vraag je je vast af aan wat voor vergoeding je dan moet denken. Dit varieert van € 1,50 tot € 12,50 ongeveer. De hoogte van de vergoeding hangt vaak af van de hoeveelheid werk en hoe snel de deadline nadert. Vaak gaan de vergoedingen omhoog naarmate de opdrachten langer open staan.

Als je wat meer ervaring hebt en een bepaald niveau hebt bereikt (je ontvangt naast de vergoeding ook punten waarmee je steeds in een hoger level kunt komen), kun je je ook aanmelden als bijvoorbeeld merchandiser. Deze opdrachten kosten wat meer werk en tijd en je moet je vaak wel bekend maken, maar de vergoeding is dan ook vaak hoger. Zo heb ik laatst bij een supermarkt een levensgrote Max Verstappen in elkaar gezet voor € 20,-. Dat tikt lekker aan!

Hoeveel je hier per maand mee kunt verdienen is natuurlijk afhankelijk van hoeveel tijd je hebt en hoeveel opdrachten je aanneemt. Als je een beetje best doet en de juiste opdrachten uitkiest, is € 40,- zeker haalbaar. Na een jaar heb je op deze manier € 480,- bij elkaar verdiend, en heb je dus genoeg voor die verre reis (of welk doel je dan ook hebt)!

Je kunt overigens niet bij beide apps zomaar lid worden. Mensen die al lid zijn ontvangen als je meer punten verdienen regelmatig invites. Via zo’n invite kun je lid worden en ook aan de slag. Houd daarom mijn insta account in de gaten, zodra ik een invite beschikbaar heb plaats ik namelijk een post daarover. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.