Op naar Siem Reap (20-07-2012)

Vanochtend om 7.30 uur werden we opgehaald, omdat we om 8.30 uur de bus naar Siem Reap moesten hebben. Dit is een rit van ongeveer 6 uur. Het was een vrij luxe bus (met wc) en veel toeristen en we kregen een snack voor onderweg.
Eenmaal aangekomen in Siem Reap hebben we eerst onze spullen gedropt in het hotel, Baca Villa. Het is een villa met 4 kamers, met een Nederlandse eigenaar. Jan woont ook in de villa, net als het personeel. Het is dus een heel huiselijk sfeertje en we hebben een supermooie ruime kamer met eigen terrasje, dus dit is zeker een aanrader!
Daarna zijn we richting het centrum gegaan met een tuk-tuk van het hotel, om wat souvenirs te kopen. Ik heb onder andere en zilveren bewaardoosje, een hangmat en een opiumroker gekocht (die laatste gewoon voor de sier uiteraard!). Bij de overdekte markt staan wat eetstalletjes, dus hier hebben we wat gebakken noodles met ei en zoetzure saus en bananenroti gekocht, die we lekker op het terrasje van onze hotelkamer op hebben. Verder doen we vanavond niets meer, morgen is het zover, dan gaan we naar Angkor Wat!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.