Nieuwe widget op het blog!

Al een tijdje wilde ik een kaartje op dit blog waarop ik aan kan geven in welke landen in geweest ben. Ik heb nu een widget gevonden en ik ben er superblij mee, al ben ik er nog niet helemaal tevreden over…. In de menubalk aan de linkerkant kun je nu zien in welke landen ik allemaal geweest ben, hoeveel dit er zij en welk percentage dat is ten opzichte van alle landen in de wereld. Hij is wat klein en ik ben nog niet helemaal tevreden omdat ik hoop dat ik het voor elkaar krijg om hem te vergroten als je erop klikt. Ook wil ik graag landeninfo gaan toevoegen achter elk land dat je aan kunt klikken. Dat is een hoop werk en dus van latere zorg, maar voor nu vind ik dit al best leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.