Favoriete foto’s #3

Het is weer tijd voor één van mijn favoriete foto’s op deze zondagmorgen. Vandaag eentje die past bij de voorpret voor de volgende reis waar ik middenin zit!
DSC_4488

Zoals ik al eerder schreef; ik ben alles behalve een goede fotograaf, dus ik kies deze foto’s niet op basis van de kwaliteit. Meestal gaat om een combinatie van de “mooiheid” en een bepaald gevoel dat ik erbij krijg. Deze klassieke foto van Monument Valley in de VS doet mij direct denken aan het Wilde Westen. Ook brengt het mij meteen terug in deze stoffige vallei waar we een prachtig ritje te paard hebben gemaakt…
En zo droom ik steeds bij elke foto een beetje weg. Ook voor deze foto geldt dat ik vind dat hij een plaatjes móét krijgen in ons huis als het af is. Ik weet alleen écht nog niet waar.
Gelukkig kan ik daar nog even over nadenken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.