Nieuw tripje geboekt!

Jeej! Het is weer zover (eindelijk!!), ik heb weer een reisje kunnen boeken. Dit jaar hebben we “pas” 2 reizen mogen maken, maar wel 2 hele gave. Vanwege de verbouwing, het budget en mijn carrièreswitch is het tot nu toe bij de reizen naar Lapland en de Verenigde Staten gebleven, maar voor het najaar heb ik dan toch nog een stedentripje kunnen boeken. Kun je aan de hand van onderstaande foto misschien al raden waar we naartoe gaan?

lissabon-in-portugal-bezoeken3Het trammetje op de heuvel verraad het al, we gaan naar Lissabon! Ik heb er ontzettend veel zin in en zal me de komende weken dan ook lekker gaan verdiepen in wat we vooral niet mogen missen in Lissabon. Heb je nog tips voor me, plaats deze dan in de comments hieronder!

Wat ik in ieder geval wil gaan doen is een dagje naar het dorpje Sintra. Ik heb er foto’s van gezien en het lijkt me zó mooi en sprookjesachtig, met prachtige natuur en een kleurrijk kasteel bovenop een heuvel. Verder zullen we lekker gaan genieten van de stad denk ik en in de stad zelf nog wat bezienswaardigheden bekijken natuurlijk en lekker eten.

Een leuke bijkomstigheid is trouwens dat ik nog nooit in Portugal geweest ben. Op mijn scratchmap kan ik na het tripje dus mooi weer een nieuw land open krassen en daar wordt ik nou echt helemaal blij van!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.