Goedkoop kleding voor Lapland gescoord!

Oh wat ben ik blij met mijn aankopen van vandaag!

IMAG0392

In januari willen we een weekje naar Lapland gaan en daarvoor hebben we nog wat winterse kleding nodig, want wij zijn nog nooit op wintersport geweest en hebben ook nog geen andere winterse reisjes gemaakt. Ik had me dus al bedacht dat we misschien met kerst iets konden vragen omdat dat anders weleens een flinke kostenpost zou kunnen worden, terwijl het hele Lapland idee zomaar ineens ontstaan is en we er eigenlijk niet echt een budget voor hebben. Dit zal geen goedkope week worden, dus het zal een uitdaging worden deze reis niet te duur te laten worden en het budget bij elkaar gespaard te krijgen.

Nu liep ik vandaag, terwijl ik onderweg was naar een mystery shop klusje om de laatste euro’s voor onze reis naar India, Nepal en China deze zomer bij elkaar te sparen, langs een bekende, inmiddels failliete schoenenketen die vandaag voor de laatste dag nog 80% korting op alles gaf.
Na even graven tussen de rotzooi die nog over was, in die winkel die natuurlijk allang geplunderd was, kwam ik wat antislip zooltjes tegen voor onder je schoenen in de sneeuw. Nu maar 1,60 per paar, dus die nam ik mee!
Achterin de winkel hing wat skikleding voor kinderen, maar er bleken nog een paar dames en herenbroeken te liggen! Voor 15 euro hebben we dus twee skibroeken en ze passen perfect! En toen stonden er naast de kassa ook nog eens een hele hoop doosjes met thermo-ondergoed, 3 euro per stuk. Helaas alleen dames en kinderen, maar mocht ik niet nog wat extra vinden, dan kan Mark best een zwart thermoshirt met een roze naadje aan onder zijn kleren aan dacht ik zo ;).

Ik ben dus helemaal gelukkig met mijn aankopen, voor 30 euro hebben we ineens best een hoop kleding om mee te nemen naar Lapland in januari! Vaak vragen mensen aan mij waar wij het toch van doen, al die reizen. Nou, zo ongeveer dus!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.