First class vliegen met Emirates

Nee hoor, ik heb zelf zeker niet first class gevlogen met Emirates, maar je moet ergens van kunnen dromen toch?

IX8A4643 (2)

Onze laatste vlucht vlogen wij voor het eerst met Emirates en dat is ons erg goed bevallen. Goede service, op tijd, goed eten, goed entertainment systeem en best aardige beenruimte (voor zover je dat kunt hebben in een vliegtuig). In twee van de vliegtuigen die we gehad hebben zat ook de befaamde first class….. Ik vroeg me nog af hoeveel dit extra zou kosten, want het lijkt me zo ontzettend gaaf! Je hebt zoveel luxe en privacy, dat alles wat een lange vlucht vervelend maakt compenseert. Je kunt goed slapen, zit in een afgesloten hokje en kunt eten en drinken wat je maar wilt wanneer je maar wilt. En dan is er nog iets: je kunt de badkamer reserveren voor een half uur en dan kun je 5 minuten douchen en jezelf lekker opfrissen…. dat is toch een droom voor elke reiziger?!

Maar wat kost zo’n vluchtje dan? Vlogger Casey Neistat vloog van Dubai naar New York en zocht de kosten van deze vlucht op: ruim $ 21.000,-!!! Toch maar even niet dus… maar wel leuk om over te dromen! Hieronder zie je zijn video over deze vlucht:

Er is ook een bar aanwezig, daar heeft hij ook een video van gemaakt, deze video is de heenweg van New York naar Dubai, in business class:

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.