Favoriete foto’s #2

Het is weer zondag en dus weer tijd om één van mijn favoriete foto’s met jullie te delen! Dit keer een foto die voor mij symbool staat voor mijn reislust.
DSC_1246Ik kan niet goed uitleggen waarom, maar deze foto is dus heel belangrijk voor mij. Marokko is een land waar ik als kind al heel graag naartoe wilde, maar dat leek toen nog een ver-van-mijn-bed-show. Toen ik eindelijk naar Marokko ging vond ik het land nog geweldiger dan ik vooraf gedacht had. De mensen, de kleuren, de geuren en de landschappen, ik was echt op slag verliefd!

Daarom vind ik deze foto zo mooi denk ik. De rode steen, de mozaïek en ik als klein meisje tegen die grote muur met mijn vertrouwde Trotter op schoot, genietend van wat voor mij de mooiste stad op deze wereld is: Marrakech. De foto is trouwens gemaakt op het binnenplein van de koranschool in Marrakech, de Medersa Ben Youssef.
En straks, als ons huis klaar is, komt deze in het groot in het trapgat te hangen, want deze foto móét straks een plaatsje krijgen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.