Een geweldige aankoop gedaan!

Oh, ik heb toch iets gaafs gekocht..! Wie mij kent, weet dat we al geruime tijd (bijna 3 jaar) flink aan het verbouwen zijn. Als we straks klaar zijn, willen we het huis vullen en aankleden met spulletjes die elk hun eigen verhaal hebben. Een hoop hebben we meegenomen van onze reizen natuurlijk, maar we zoeken hier en daar ook wat mooie oude spullen. En als die dan ook nog eens met reizen te maken hebben, dan ben ik extra blij!

Maar wat heb ik dan gekocht? Deze geweldige oude hutkoffer! Ik vind hem echt supergaaf en kan er al helemaal op los fantaseren over waar deze koffer allemaal is geweest en met wie… Er zitten in elk geval stickers op van Zuid Afrika en New York. Hij dus van iemand geweest die net zo gek was van reizen als ik!

IMG-20161014-WA0007        IMG-20161014-WA0006

IMG-20161014-WA0005

Voor nu staat hij nog even in de keuken, zodat ik er gewoon eventjes van kan genieten. Ik denk dat we hem dit weekend maar een plaatsje geven in onze tijdelijke woonkamer. Waar hij straks komt als we klaar zijn met de verbouwing, dat moet ik nog bedenken, maar ik wil hem zeker een mooi plekje geven en het lijkt me leuk om er spulletjes in te bewaren die met onze reizen te maken hebben. Geld, toegangskaartjes, kleine prullaria, dat soort dingen.

Maar zeg nou zelf, hij is toch prachtig?!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.