De vliegtickets zijn geboekt!

Oeps… het is alweer eventjes geleden dat ik een blogbericht plaatste… Erg druk geweest de laatste tijd, met werken, klussen en allerlei andere dingen. Maar ondertussen gaat het regelen van de grote reis voor 2017 natuurlijk gewoon door!

hawaiian-airlines

Zoals je in het vorige bericht kon lezen, waren er wat problemen met het boeken van de tickets bij American Airlines. Nadat we alles naar Liverpool hadden opgestuurd, hoorden we een paar dagen niets. Maar toen ineens kwam er een bevestigingsmail, én werd het juiste bedrag van Mark zijn creditcard afgeschreven. Het was dus helemaal goed gegaan!
Het kostte even wat stress, maar we hebben toch maar mooi € 377,- bespaard (voor ons samen) op deze tickets. Dat was een mooie meevaller, want de kosten voor deze reis rijzen de pan uit! (maar dat wisten we natuurlijk en daar hebben we heel bewust voor gekozen, we krijgen er een prachtige ervaring voor terug natuurlijk).

Toen we deze bevestiging binnen hadden, heb ik ook maar meteen een retourtje vanuit Amerika naar Hawaï geboekt, een huurauto voor het vasteland vastgelegd en net heb ik de tickets geboekt om van Oahu naar Big Island te vliegen als we op Hawaï zijn.
Ik heb ook alle hotels al vastgelegd (onder voorbehoud, ze kunnen nog geannuleerd worden, dus ik kan nog op zoek naar betere opties). Dat geeft mij altijd wat meer rust, zeker omdat in Amerika de goede en betaalbare hotels altijd ver van te voren volgeboekt zijn.

Het enige wat ik nu nog moet doen is een huurauto regelen voor op Big Island, Hawaï. En dan heb ik daarna nog lekker een paar maanden de tijd om te bekijken wat we allemaal precies gaan doen en zien, en om reisverslagen van andere reizigers te lezen.
De voorpret is dus in volle gang!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.