De hoogtepunten van Amerika en Hawaii

We zijn op dit moment druk doende om de nieuwe reis naar Amerika en Hawaii (is natuurlijk ook Amerika, maar toch ook weer niet vind ik zelf) te plannen. Voor mij zitten hier weer een aantal gave hoogtepunten in en ik kan niet wachten tot het zover is! Maar tot die tijd zijn we nog even lekker bezig met de voorpret!

mount-rushmore-national-memorial-south-dakota-usa_main

Mount Rushmore staat al jaren op mijn lijstje, maar deze konden we in onze vorige reis door de Verenigde Staten niet inpassen, omdat het niet op de route lag. Nu hebben we een andere route, wat meer naar het oosten, en één van de eerste dagen gaan we meteen deze bijzondere rotsen zien, ik kan niet wachten!

YELLOWSTONE LAKE.jpg.adapt.945.1

De Nationale Parken in Amerika zijn natuurlijk allemaal prachtig, maar ik denk toch wel dat ik Yellowstone de mooiste ga vinden. Wij hebben allebei nog nooit geisers in het echt gezien, dus dit wordt een primeurtje. En zie je die kleuren? Ik ben heel benieuwd hoe dit er in het echt uit zal zien!

hith-5-things-pearl-harbor-uss-arizona-E

Toen we hadden besloten dat we naar Hawaii gaan moesten we twee eilanden kiezen. Eigenlijk is dat een hele moeilijke keuze, maar toch hadden we hem snel gemaakt. We zijn allebei erg geïnteresseerd in de Tweede Wereldoorlog namelijk, dus Pearl Harbor konden we niet overslaan. We beginnen dus eerst op het eiland Oahu.

moonlight-manta-ray-swim

Het tweede eiland was ook snel gekozen. Ten eerste vanwege de vulkanen, maar toen ik hoorde dat je er ’s avonds met met manta’s kunt snorkelen, stond mijn beslissing vast. Big Island it is!

En dat worden dus wat mij betreft de hoogtepunten van onze grote reis van 2017. Al gaan we natuurlijk nog veel meer gave dingen doen en zien. We sluiten de reis af in Las Vegas, voor ons de tweede keer dus niet nieuw, maar toch ook een hoogtepunt!

las-vegas-adventures-strip.jpg.rend.tccom.1280.960

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.