Terug van weggeweest

Weer viel er een lange stilte op dit blog. Er is een hoop veranderd de afgelopen tijd in mijn leven. We kregen 6 maanden geleden een zoontje en ik ging weer terug naar mijn oude werkgever. Dit laatste geeft mij in de avonduren weer wat meer tijd voor mezelf, waardoor ik heb besloten de draad weer op te pakken op dit blog.

Ik zal de komende tijd dus weer vaker een artikel plaatsen en de artikelen zullen een iets andere kant op gaan dan voorheen. Reizen is nog steeds mijn passie en zal zeker nog regelmatig aan bod komen, maar de kans is groot dat het onderwerp geld en (be)sparen een veel grotere rol gaat spelen. Gewoon omdat ik het ontzettend interessant vind en het een belangrijk onderdeel is van mijn leven. 

Onze kleine spruit

Waar besparen en extra geld verdienen namelijk voorheen vooral bedoeld was om zoveel mogelijk mooie reizen te kunnen maken, dient het nu een veel groter doel. Namelijk het streven naar financiële onafhankelijkheid op de langere termijn. En ook hierover zou ik graag meer schrijven. Binnenkort dus weer meer artikelen en bredere onderwerpen. Ik heb er zin in!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.