Spannend: gaat onze reis naar Ibiza door of niet?

Het begint nu toch wel een beetje spannend te worden. Onze reis naar Frankrijk in juni ging niet door, het was nog te vroeg. In september staat er een reisje naar Ibiza op de planning, dat wachten we maar rustig af dachten we toen…

Kort na onze vakantie op Texel leken veel zomervakanties weer door te gaan. Het aantal besmettingen liep flink terug, dus tegen de tijd dat het september zou zijn zouden we vast wel naar Ibiza kunnen dachten we.

Inmiddels zijn de geluiden rondom het corona virus weer wat minder positief. Het aantal besmettingen loopt terug en hier en daar lijken maatregelen te moeten worden aangescherpt. In Spanje gaat het niet al te best en ik hoor al van mensen dat door reisorganisaties wordt aangeraden terug naar huis te komen omdat de grens mogelijk dichtgaat.

Het is natuurlijk nog geen september, dus er kan nog van alles veranderen, maar ik begin me toch sterk af te vragen of ons reisje wel door kan gaan. Als het niet kan, dan kan het niet hoor, begrijp me niet verkeerd. Maar ik kijk toch stiekem wel ontzettend uit naar ons eerste vliegreisje met ons ventje en weer eens naar het buitenland en echt het gevoel te hebben er even tussenuit te zijn.

We wachten dus nog maar even geduldig af. Heb jij ook iets op de planning staan waarvoor je bang bent dat het toch niet door kan gaan?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.