Schieten en Death Valley (17-07-2013)

Gisterenavond zijn we nog even de strip op gegaan om wat hotels te bekijken en een gokje te wagen. Vooral het Venetian is erg mooi, het lijkt hier net of je door Venetië loopt, met een blauwe lucht, winkeltjes en natuurlijk gondels. Ook de vulkaanuitbarsting bij het Mirage is mooi om te zien en we zijn hier nog even het casino in gegaan, waar we mooi ons avondeten terug hebben verdiend!

Vanmorgen zijn we eerst naar een schietbaan in Las Vegas gegaan. Hier komen vooral veel mensen met hun eigen wapens naartoe, maar je kunt er ook geweren huren om mee te schieten. Wij hebben twee verschillende geweren gehuurd en 100 kogels en papieren schietschijven gekocht en konden zo een uurtje schieten. Het waren lichte geweren vergeleken met de mensen om ons heen met hun eigen geweren, maar het was wel heel gaaf om te doen.
Om 11 uur waren we klaar en zijn we richting Death Valley vertrokken. Hier waren we in ruim twee uur en hebben we met de auto de mooiste uitzichtpunten bekeken. Met de hitte viel het gelukkig nog best mee, bij Badwater, het laagste en heetste punt, was het ongeveer 49 graden, terwijl wij het wel wat heter hadden verwacht. Maar toch was dat nog erg warm, dus hebben we het rustig aan gedaan.
Daarna was het nog een flink stuk rijden naar onze volgende overnachtingsplek, Bishop. Om 18.00 uur zijn we hier aangekomen, hebben we nog even gezwommen en nog wat boodschapjes voor de komende dagen gehaald en op de kamer wat gegeten.
Morgen gaan we naar  Yosemite, waar we 2 nachten in een tent zullen slapen en dus ook geen internet zullen hebben. Onze volgende verhaal zal dus uit San Francisco komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.