Radiostilte…

Het is alweer een tijdje stil hier op dit blog. Veel te stil naar mijn zin, maar dat heeft twee redenen, waarvan er één toch wel heel leuk is! Ik ben wel van plan om de komende tijd toch weer iets vaker een artikel te gaan plaatsen, want ik vind het gewoon leuk om mijn ervaringen en mening te delen en om te schrijven. Maar vandaag dus even een kort berichtje om uit te leggen waarom het zo stil is de laatste tijd. 

De eerste reden is simpelweg omdat ik het ontzettend druk heb. Een gezinnetje, een fulltime baan, starten met een opleiding, er blijft gewoon weinig tijd over en dan heeft dit blog voor mij niet de hoogste prioriteit. Jammer, maar er zit nu eenmaal slechts 24 uur in één dag en we hebben maar 7 dagen per week. 

De tweede reden is misschien nog wel een betere reden. Ik ben namelijk in verwachting van ons tweede kindje! Ik ben nu 17 weken zwanger en voel me weer kiplekker. Maar dat was de eerste 14 weken wel anders… ik ben veel misselijk geweest en ik was gewoon moe. En niet zomaar moe, maar gewoon kapot, van niets eigenlijk. Als ik thuis kwam na een drukke dag op het werk of op een vrije dag lag ik dan lekker lam te zijn op de bank, dus blogjes schrijven en hosselen schoot er even compleet bij in. 

Nu ik me beter voel wil ik dus weer wat vaker artikelen gaan plaatsen, maar ik blijf het ontzettend druk hebben, dat zal de komende periode nog niet veranderen. De woningmarkt is echt oververhit dus wij werken ons drie slagen in de rondte, maar dat vind ik stiekem wel leuk ;). Op zeer korte termijn zal ik in elk geval met een update komen rondom mijn beleggingen en bijverdiensten de afgelopen periode, ik ben zelf ook benieuwd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.