Favoriete foto’s #7

DSC_0796
De Trevi fontein in Rome! Wat een plaatje he?!

Dit is toch wel echt 1 van mijn favoriete reisbestemmingen. Italië heeft voor mij altijd een streepje voor omdat ik er toch een deel van mijn roots heb liggen. Maar Rome is sowieso een geweldig mooie stad. Heerlijk eten, bijna altijd mooi weer, prachtige gebouwen en nauwe straatjes. Het mooiste vind ik het om ’s Avonds door de stad te struinen en dan lekker even een ijsje te eten op een prachtige plek zoals bij de Trevi fontein.

Als ik deze foto zie kriebelt het weer ontzettend om naar Rome te gaan. Voorlopig zal het er niet van komen, maar dat ik er nog vaker ga komen, dat weet ik wel heel zeker!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.