Creactief met souvenirs deel 2

Sleep jij ook van alles mee naar huis als je weer eens op reis bent geweest? Ik in ieder geval wel. Vaak ook kleine prullaria die vervolgens in een la beland en waar niets meer mee gedaan wordt. Maar hier heb ik een leuke oplossing voor!

Via marktplaats tikte ik deze mooie oude letterbak op de kop. Hij hang aan de muur in onze woonkamer en ik kan er mooi allerlei kleine souvenirtjes in kwijt. Zo zit er een magic lipstick uit Marokko in, de hulzen van de kogels waarmee we in Amerika schoten, kleine stukjes van de Berlijnse muur, gelukspoppetjes uit Guatemala en ga zo maar door.

Speciaal voor in de letterbak heb ik kleine glazen flesjes met een kurkje besteld. Hierin zit nu een klein beetje rood zand uit de Wadi Rum woestijn in Jordanië en wat zand van Black Sand Beach op Hawaii.

Ook bijzondere munten of kleinigheidjes die we onderweg ergens krijgen geef ik een plekje in deze letterbak.
Ik vind het zelf een superleuke manier om al die kleine spulletjes een plekje te geven, want hoe klein ze ook zijn, er zit vaak toch een verhaal achter, dus het is zonde als ze in een la verdwijnen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.