9 uur vertraging met Aeroflot (08-07-2012)

Na een lange reis zijn we eindelijk aangekomen in Hanoi, onze reis kan beginnen!
Helaas is de vreugde al wel wat onderdrukt, we hebben namelijk de hele nacht in Moskou gezeten, we hadden 9 uur vertraging… Eigenlijk zouden onze vluchten bijna precies aansluiten dus we hebben ons flink gehaast om op tijd bij de gate te zijn, bleek dat we 2 uur vertraging hadden. Hier kwam ongeveer elk uur een uurtje bij, totdat we uiteindelijk om 4.45 uur vlogen in plaats van 19.30. Je kunt je voorstellen dat de stemming niet al te best was en toen moesten we nog 9 uur vliegen. Gelukkig viel dat laatste uiteindelijk wel mee nadat we een nachtje overgeslagen hadden, dus dat was dan weer een voordeel.
Jammer is wel dat we hierdoor een dag in Hanoi missen, we zouden vroeg in de ochtend aankomen en dit is nu vroeg in de avond geworden. Helaas kunnen we daardoor het mausoleum van Ho Chi Minh niet meer bezoeken, want dat is op maandag gesloten.

Eenmaal in Hanoi hebben we saté-tjes en pho (noodlesoep) gegeten, langs het Hoan Kiem Lake gelopen (de brug is ’s avonds mooi verlicht) en gekeken hoe laat morgen de waterpuppet show is, want die willen we niet missen.

Ik vind het heerlijk om weer terug te zijn in Azië en Mark is vooral onder de indruk van de vele, vele brommertjes en het hectische verkeer hier in Hanoi, ontzettend leuk en indrukwekkend om te zien allemaal, we zijn benieuwd wat morgen ons brengt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.