8 Gratis dingen om te doen in Las Vegas

In Las Vegas kun je natuurlijk bakken met geld uitgeven en alles doen wat je je maar kunt bedenken. Maar je kunt er ook een hoop dingen doen die helemaal geen geld hoeven te kosten. Zo kun je gemakkelijk een paar dagen vullen met een klein budget.
 las vegas

 1. De fonteinen bij het Bellagio Hotel. Deze fonteinen geven elk half uur een show, die je vanaf de straatkant gratis kan zien. In de zomer gaan ze ‘s avonds zelfs elk kwartier, dus je kunt ze bijna niet missen. Als je een goed plekje wil bemachtigen zul je geduld moeten hebben of een beetje brutaal moeten zijn, maar dan heb je ook wat! Het is een prachtige show, die zeker in het donker de moeite waard is.

  bellagio
 2. Nog een gratis show aan de Strip: de vulkaanuitbarsting bij het Mirage Hotel. Ik vond deze show best indrukwekkend. Iedere dag om 19.00 en om 20.00 uur en op vrijdag en zaterdag ook om 21.00 begint de show recht voor het hotel. Ook hier geldt dat het niet altijd even makkelijk is om een goed plekje te vinden. Maar de show is mooi en indrukwekkend en ik had hem zeker niet willen missen.

  DSC_4966
 3. Een bezoekje aan het Venetian Hotel mag ook niet ontbreken. Dit hotel is (zoals zoveel hotels in Las Vegas) gigantisch en je waant je bijna in Venetië. Langs de winkels en restaurants loopt water waarover je met een gondel kan varen (wat dan weer alles behalve gratis is). De plafonds zijn beschilderd met blauwe luchten met hier en daar een wolkje en er draait Italiaanse muziek. Het is wel echt Amerikaans en over the top, maar het is geweldig om te zien!

  DSC_4943
 4. De Fremont Street Experience schijn je ook niet te mogen missen. Wij hebben deze bij ons vorige bezoek aan Las Vegas niet gezien, dus nu mogen we hem zeker niet overslaan. Een gigantisch ledscherm geeft een lichtshow, waar je onderdoor loopt. Het is elke dag van 19.00 tot 00.00 uur, dus ook deze show is moeilijk te missen. Wij gaan hem dit jaar zeker bekijken!

  5. Bekijk een circusshow bij Circus Circus. Zeker als je met kinderen reist is dit een aanrader. Het Circus Circus hotel geeft elke dag gratis circus shows. Voor tijden kijk je op hun website.

  6. Flamingo’s Wildlife Habitat. Ook deze hebben wij nog niet gezien, maar hij staat zeker op ons lijstje voor ons bezoek dit voorjaar. Het Flamingo Hotel stelt elke dag van 08.00 tot 20.00 uur een soort mini dierentuin open met natuurlijk flamingo’s! Er zijn ook wat andere dieren te bewonderen, zoals schildpadden en exotische vogels en vissen. Het geheel is natuurlijk aangekleed met tropische planten en watervallen….

  flamingo
  7. De M&M winkel is hoe dan ook een bezoekje waard, ook als je niet van plan bent om er iets te kopen! Al moet je hiervoor wel sterk in je schoenen staan….. en als je er dan toch bent, sla dan ook de winkel van de buren niet over: de Coca Cola winkel!

  DSC_4890

  8. Tot slotte móét je natuurlijk
  op de foto met het bekende Las Vegas sign! Je moet er ongetwijfeld even op je beurt wachten en het is er best druk langs de weg, daarom hebben wij vorige keer een foto van het bord gemaakt, zonder onszelf erop. Als we de tijd vinden en we komen langs het bord, dan volgt er dit jaar een foto met onszelf erbij!

  sign

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.